Vídeos: El major robatori de la història de Catalunya

El poble de Catalunya solament coneix el que estan venent els nefasts gestors, solament hi ha una sortida, retallades socials per carregar la crisi en els de sempre. El poble  de Catalunya té el dret a conèixer tot el que estan fent aquests nefasts gestors en la Sanitat Pública.

¿Com estan fent la gestió dels milers de milions de €.?

¿On s’utilitzen?

Per a què s’utilitzen?

I a qui estan beneficiant?.

Aquests videos demostren després d’un gran treball de recerca, en mans de qui estem. Els ciutadans hem de dir  Prou fins a aquí hem arribat!!

Vídeos: El major robatori de la història de Catalunya
Fa dos anys que a la revista cafèambllet investiguen el que fan amb els diners públics els gestors de la sanitat catalana i han trobat coses escandaloses.
Facturas fantasma, centenars de milers d’euros gastats en estudis que ningú ha pogut veure, alcaldes de diversos partits cobrint-se les esquenes els uns als altres, amenaces….
En aquests vídeos expliquen amb tot detall com funciona la trama, el mecanisme que permet que, arreu de Catalunya, polítics i empresaris gastin sense cap control centenars de milions d’euros cada any…

El major robatori de la història de Catalunya (Part I)
http://www.youtube.com/watch?v=ru4GVlNWO4M&feature=player_embedded

El major robatori de la història de Catalunya (Part II)
http://www.youtube.com/watch?v=QHtMffmlNAk&feature=player_embedded

Encara no et creus el que has escoltat al vídeo? Mira els enllaços que hi ha al web de cafèambllet, on també hi trobaras els dos vídeos, links amb tots els reportatges que han publicat, notícies interessants, BOEs, DOGC i hemeroteca. :
http://albanodante.blogspot.com/2012/02/el-major-robatori-de-la-historia-de.html

Segueix-los a Twitter: @_cafeambllet

Els comentaris estan tancats.