Comunicat Solidari amb els nostres companys i companyes del SAT

Aquesta és la vida que ens ofereixen, “Pacte de la gana” i si no ho aconsegueixen, descarreguen sobre nosaltres tota la força de la seva “justícia i la repressió més brutal”

 L’impresentable Ministre d’Interior, ha engegat tota la maquinària del terror per intentar tallar en sec. Aquest fet podria ser un mal exemple per a tots els ciutadans que després de l’acció dels nostres germans i companys del SAT, decideixin que la solució està en expropiar als quals més tenen, (que per cert, ho han aconseguit, a través d’oferir contractes precaris a tots el seu treballadors, robant-los la seva dignitat i el seu futur) per distribuir-ho entre els quals no tenen gens.

 Tot això alimentat amb l’enorme campanya que a través dels mitjans de comunicació s’està traslladant a l’opinió pública, per criminalitzar l’acció i donar justificació a la repressió que els incompetents que ens governen estan utilitzant contra els treballadors i treballadores, no solament d’Andalusia, sinó de tot el país.

 Què és més delicte?

 Expropiar tot el patrimoni social i els drets socials de la ciutadania per lliurar-li-ho a les grans empreses i banquers?

 Realitzar polítiques que solament estan afavorint als interessos de les grans fortunes i liquidant l’esperança de vida del 99% de la població?

Com a exemple Mercadona ha declarat uns beneficis de 474 milions i Carrefour de 371, i Amancio Ortega nostre insigne ciutadà és la tercera fortuna mundial.

Tenir un país amb una taxa d’atur del 24%, en el qual un 1.800.000 llars suporten la situació amb tots els seus membres en atur i dels quals hi ha 600.000 que no perceben cap ingrés?

 Tenir un país en què la pobresa relativa aconsegueix el 21%?

 Per tots aquests motius ens solidaritzem i ens congratulem amb l’acció dels nostres companys i companyes del Sat i ens comprometem a organitzar la Solidaritat necessària per a la defensa de la dignitat i valentia que han demostrat.

 Per aquest motiu demanem el boicot  actiu en totes les botigues de MERCADONA.

 Per aquests motius cridem a una mobilització sostinguda, a mitjà i llarg termini, per recuperar tot el que ens estan robant.

JUNTS HO PODREM ACONSEGUIR.

 Federacio d’Altres Activitats-IAC

Anuncis

Els comentaris estan tancats.