Situació de la Mesa General de Negociació sobre la Funció Pública

Davant l’actitud del Govern, concentració avui a les 18h a Pl. Sant Jaume de Barcelona.

Continua el tancament dels delegats i delegades sindicals de la Mesa general

Els delegats i delegades de la IAC i de la resta de sindicats presents a la Mesa general de negociació de l’Administració de la Generalitat continuem tancats a les dependències del departament d’Empresa i Ocupació del carrer Sepúlveda, a l’espera que la vicepresidenta del govern, Sra. Joana Ortega s’avingui a negociar les condicions econòmiques del personal al servei de la Generalitat.

El tancament es va iniciar ahir i es pensar continuar, com a mínim, fins demà a les 18 hores en que hi ha convocada una concentració del personal de la Generalitat a la plaça Sant Jaume per exigir uns pressupostos socials.

Avui, a les 13 h s’ha dut a terme una concentració de suport a les persones tancades per part de centenars de persones.

El govern intenta dividir al personal de la Generalitat

El govern ha publicat a ATRI (intranet de la Generalitat) una nota informativa acusant als sindicats d’impedir el gaudiment d’algunes mesures en matèria de conciliació.

Mitjançant aquesta nota el govern manifesta la seva manca de polítiques actives vers la funció pública ja que reconeix que les mesures estaven proposades pels sindicats i no per ells.

Al temps, reconeix la seva manca de polítiques actives en matèria de personal, quan l’única política que es desprèn de l’esmentada nota és la declaració d’una guerra bruta als sindicats, endossant-les una responsabilitat que no tenen.

És paradoxal comprovar que el govern supedita el gaudiment d’aquestes mesures a un acord, quan segons el propi govern ha tingut el “coratge” de confiscar-nos una paga extra. Per què no les implementa per si mateix amb aquest “coratge” que diu tenir?

Estem convençuts que el personal de la Generalitat es major d’edat i compren l’actitud digna dels sindicats que volem defensar integrament a tothom i des d’un nivell general que inclogui els drets econòmics, i socials.

image3

Els comentaris estan tancats.