Recursos

Que t’ofereix la FEDERACIÓ D’ALTRES ACTIVITATS de la IAC?

La possibilitat de treballar per crear un món laboral més just i digne. Un lloc on trobar-te amb persones que tenen les mateixes inquietuds que tu.

Disposem dels mitjans humans i organitzatius necessaris per treballar amb honestedat i rigor per aconseguir la millora de les condicions laborals en el marc d’un món millor, on tothom sigui necessari i valuós.

En la IAC entenem que la militància en un sindicat va molt més allà del que representa tenir un carnet. I per aquesta raó et convidem, si estàs interessat/da, a unir-te a nosaltres i participar activament de la nostra lluita.

Assessoria Jurídica

La Federació d’Altres Activitats de la IAC)posa a la disposició dels seus afiliats i afiliades els serveis i l’assessorament del Col·lectiu Ronda, una prestigiosa cooperativa d’advocats i advocades que des de fa més de 35 anys és un veritable referent a Catalunya pel que fa a l’exercici del dret laboral.

El Col·lectiu Ronda comparteix amb la FAA la voluntat de defensar amb fermesa els interessos i els drets de la classe treballadora, així com els principis ideològics i trets distintius del nostre sindicat. El Col·lectiu Ronda s’esforça dia a dia per protegir els drets individuals i col·lectius de la ciutadania.

En quines matèries assessora el despatx.

-Dret penal

-Dret laboral, accidents de treball i prevenció de riscos al treball

-Pensions i prestacions de la Seguretat Social.

-Dret de família, matrimonial i herències

-Dret Fiscal -Malalties professionals

-Accidents de circulació

-Estrangeria

-Violència de gènere

-Habitatge, urbanisme i medi ambient