La FAA

La Federació d’Altres Activitats està integrada en la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), una confederació sindical de classe, democràtica, alternativa, reivindicativa i combativa que lluita per millorar les condicions laborals dels treballadors i les treballadores en el marc d’aconseguir una societat més justa.

La IAC és un sindicat compromès amb els treballadors i les treballadores on l’acció sindical i els moviments socials, són el centre de la nostra activitat.

La Intersindical Alternativa de Catalunya és el centre d’un ampli moviment sindical i social que s’alimenta de la participació de tots i totes les que formem  part.

Amb la nostra activitat diaria comprovem que la diversitat d’opinions enriqueix i reforça la cohesió d’un moviment com el nostre, d’arrel popular i veritablement viu. Constatar-ho ens encoratja a seguir treballant amb imaginació i il·lusió per construir un món millor, més solidari i on no tingui lloc la dominació econòmica, política o social.

La IAC està conformada per organitzacions sindicals amb una àmplia experiència en el món laboral, tant en la negociació col·lectiva com en la mobilització social i laboral com a instrument fer-la viable i útil als interessos dels treballadors i les treballadores.

Amb la creació de la Federació d’Altres Activitats volem estendre aquesta realitat organitzativa a altres sectors.